Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از دانشجویان و دانش‌آموختگان رشته زبان‌های باستانی ایران در نامه‌ای خطاب به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، خواستار بازگردانی سهمیه جذب دانشجو در مقطع دکتری رشته زبان‌های باستانی به پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی شدند.

به گزارش ایران اکونومیست، متن این نامه که به امضای ۶۸ نفر از دانشجویان و دانش‌آموختگان رشته زبان‌های باستانی ایران از پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه تبریز، دانشگاه شیراز، دانشگاه بوعلی سینا همدان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات و دانشگاه آزاد اسلامی همدان رسیده است، به شرح ذیل است:

«بسمه تعالی

وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری؛

جناب آقای دکتر محمدعلی زلفی‌گل

موضوع: سهمیه دکتری رشته زبان‌های باستانی ایران در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

با سلام،

به استحضار می‌رساند پیرو برگزاری دوره دکتری رشته زبان‌های باستانی ایران در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی که به‌صورت یکسال در میان در دانشگاه تهران و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی طی ۲۰ سال برگزار می‌شده است، متأسفانه در سال جاری (۱۴۰۱) امکان جذب دانشجو از این نهاد پژوهشی سلب و سهمیه آن از دفترچه انتخاب رشته حذف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که طی این سال‌ها، جذب دانشجو از سوی تنها یک مرکز آموزشی آن هم با ظرفیت محدود برای دانشجویان و دانش‌آموختگان این رشته صورت می‌گرفته است.

باتوجه به موارد فوق و سابقه درخشان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در زمینه آموزش، پژوهش و چاپ کتب و مقالات ارزنده و همچنین ایجاد بسترهای پژوهشی برای دانشجویان، اینجانبان، دانشجویان و دانش‌آموختگان رشته زبان‌های باستانی ایران، خواستار بازگردانی سهمیه جذب دانشجو به پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در مقطع دکتری رشته زبان‌های باستانی هستیم و از آن نهاد محترم تقاضا داریم در مورد سهمیه جذب دانشجو در مقطع دکتری رشته زبان‌های باستانی ایران به پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی تجدیدنظر صورت گیرد و در صورت امکان سهمیه جذب دانشجو در هر سال تحصیلی به‌طور هم‌زمان هم به دانشگاه تهران و هم به پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی تعلق گیرد.»

 

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی ، زبان‌های باستانی ایران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی زبان های باستانی ایران پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی رشته زبان های باستانی ایران دانشجویان و دانش آموختگان زبان های باستانی ایران سهمیه جذب دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۲۸۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند

از ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم تقدیر از اساتید شاگرد پرور تجلیل شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از ۸ استاد شاگردپروردانشگاه صنعتی امیرکبیر در «جشنواره شیخ مفید»، با حضور دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی رئیس جمهور تقدیر شد.


در این مراسم از، دکتر گئورک قره پتیان استاد دانشکده مهندسی برق، دکتر مهدی قطعی استاد دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر، دکتر پرویز پروین استاد دانشکده فیزیک و مهندسی انرژی، دکتر احمد نیک آبادی و دکتر مرتضی صاحب الزمانی استادان دانشکده مهندسی کامپیوتر، دکتر فاطمه زارع از دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر، دکتر امیر خرسندی استاد دانشکده مهندسی برق و دکتر مالک نادری استاد دانشکده مهندسی مواد و متالورژی تقدیر به عمل آمد.


این استادان در قالب یک طرح غیرفراخوانی که از شش ماه قبل آغاز شده بود از طریق دانشجویان دانشکده‌های برتر کشور انتخاب شدند.


۲۰ هزار دانشجو از ۵۰ دانشکده کشور اعم از دانشکده‌های فنی مهندسی، پزشکی، علوم پایه و علوم انسانی در این نظرسنجی مشارکت داشتند و نهایتا اساتیدی که بیشترین آرا را در میان دانشجویان کسب کردند، مورد تقدیر قرار گرفتند.

دیگر خبرها

  • تدریس رشته ایرانشناسی در بیش از ۱۵ دانشگاه کشور
  • وزیر علوم: دانشگاه‌های کم‌دانشجو ادغام می‌شوند
  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • کتابخانه شخصی مرحوم کریم مجتهدی در اتاق کارش دایر شد
  • وزیر علوم: دانشگاه‌های کم دانشجو ادغام می‌شوند
  • دانشکده‌های مهارت برای تأمین نیاز صنایع دانشجو تربیت کنند
  • مجلات مطالعات اسلامی وپژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی رونمایی شد
  • نباید بدون برنامه‌ریزی دانشجو گرفته شود
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند